Daily Archives: 29 Nëntor, 2018

ZGJEDHJET LOKALE NË TUZ, MË 3 MARS 2019

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, solli vendim për shpalljen e zgjedhjeve lokale për këshilltarët e Kuvendit të Komunës së Tuzit,  për më...

BUSHATI VIZITON PLAVËN DHE GUCINË

  Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati nisi sot një vizitë zyrtare në komunat e Plavës dhe Gucisë. Ministri shqiptar Ditmir...

PARLAMENTI EVROPIAN MIRATOI SOT REZOLUTËN MBI PËRPARIMIN E MALIT TË ZI

Parlamenti Evropian, miratoi sot rezolutën mbi përparimin e Malit të Zi, në të cilin theksohen shqetësimet për "rritjen e numrit të rasteve të dhunës...

JANKOVIQ: BE E VLERËSON DEMOKRATIZIMIN DHE POLITIKËN E FQINJËSISË SË MIRË

Pas kryesimit me Këshillin e Bashkimit Evropian, Austria do të japë mbështetje maksimale për përpjekjet e pranimit të Malit të Zi, deklaroi ambasadorja e...

GVOZDENOVIQ: PRITJE TË MËDHA NGA SAMITI I LONDRËS

Samiti në Londër, i cili do të mbahet muajin e ardhshëm, duhet të rezultojë në marrëveshje konkrete që synojnë forcimin e bashkëpunimit rajonal në...

QEVERIA E MALIT TË ZI MIRATOI STRATEGJINË E KOMUNIKIMIT PËR NATO

Qeveria e Malit të Zi, miratoi Strategjinë e Komunikimit - Mali i Zi,  anëtare e NATO-s, për periudhën deri në vitin 2020, e cila...

SEKULLIQ:TRANSFORMIMI DIGJITAL MUNDËSI E MADHE PËR MALIN E ZI

Transformimi digjital është mundësi e madhe për Malin e Zi, sepse ai ofron një shans për sisteme të vogla dhe të mençura për të...

SINDIKATA E MJEKËVE KËRKON SHKARKIMIN E MIN ISTRIT TË SHËNDETËSISË KENAN HRAPOVIQ

Sindikata e mjekëve  të mjekësisë, ka kërkuar shkarkimin urgjent të ministrit të Shëndetësisë së MZ, Kenan Hrapoviq, siç theksuan ata, për shkak të borxhit...

GJUKANOVIWQ: MALIN E ZI ASKUSH NUK MUND TA LARGOJË NGA RRUGA E BE

Presidenti I Malit të Zi, Millo Gjukanoviq ka deklaruar se Mali i Zi nuk heq dorë nga Bashkimi Evropian. Ai në hapjen e Konferencës “Konventa...

MARKOVIQ DHE HAN : TË KRIJOHEN KUSHTE PËR NDËRPRERJEN E PLOTË TË BOJKOTIT TË...

Kryeministri i Malit të Zi,  Dushko Markoviq dhe Komisionari Evropian për Zgjerimin Johannes Hahn, ranë dakord, se është i rëndësishëm funksionimi i Parlamentit në...
- Reklamë -

LAJME NGA MALËSIA

TË NDRYSHME