BRAJOVIQ – RADOVANOVIQ: MARRËDHËNIET ME BOSNËN DHE HERCEGOVINËN NË NIVELIN MË TË LARTË

0
56

Gjatë takimit të Kryetarit të Parlamentit të Malit të Zi, Ivan Brajoviq dhe ambasadorit të ri të Bosnës dhe Hercegovinës në MZ,  Vinko Radovanoviq, u vlerësua se marrëdhëniet mes Malit të Zi dhe Bosnës dhe Hercegovinës, janë në nivelin më të lartë dhe pa çështje të hapura ndërmjet tyre.

“U theksua se bashkëpunimi i ngritur i grupeve parlamentare, dy parlamentet mund të kontribuojë ndjeshëm në shkëmbimin e përvojave, veçanërisht në procesin e anëtarësimit në Bashkimin Evropian”, kumtohet nga Kabineti i Brajoviq.

Në këtë takim u vlerësua se ekziston potencial i rëndësishëm për bashkëpunim ekonomik mes dy vendeve, në veçanti përmes projekteve për përmirësimin e infrastrukturës rrugore.

SHARE